Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "I mörka vatten" by Anna Roos ~ eBook PDF Kindle ePub Free

I mörka vatten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: I mörka vatten
  • Author : Anna Roos
  • Release Date : January 04, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4628 KB

Description

Sista fristÄende delen i trilogin om Morden vid vÀrldens Ànde.
Regn piskar marken och fyller den porösa gyttjan med smÄ hÄl. TrÀdens grenar har trasslat in sig i varandra och hindrar bÄde djur och mÀnniskor frÄn att passera. Under eftermiddagen har skogen varit fylld av folk. Nu hÄller kylan dem borta och den enda som gömmer sig i skogen Àr personen som alla letar efter, vars stela fingrar skymtar i det mörka vattnet.
Hösten Ă€r i antĂ„gande och trĂ€den lĂ€ngs TrosaĂ„n har fĂ€rgats vackert gula. Äntligen har Vera Jansson hittat en köpare till sitt barndomshem, och köpeskillingen Ă€r tillrĂ€cklig för att hon ska kunna bli delĂ€gare i revisionsbolaget hon arbetar för. Allt hon behöver göra Ă€r att signera kontraktet för att kunna lĂ€mna sitt förflutna bakom sig.
Men sÄ försvinner sonen till en av hennes vÀnner spÄrlöst, och Vera slÀpper allt för att hjÀlpa stadens invÄnare att leta. OmgÄende dras paralleller till Veras brors försvinnande för mÄnga Är sedan, och mörkret hon gjort allt för att skingra sÀnker sig Äter över husen vid Än.
ANNA ROOS Àr civilekonom och har studerat vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har hon arbetat pÄ kasino och var under en tid bosatt i Atlanta i USA. I mörka vatten Àr den tredje och avslutande delen i spÀnningstrilogin om Morden vid vÀrldens Ànde. Lika i döden Àr den första och En evig sömn den andra.
»SĂ„ bra att jag blir arg ... vill ju lĂ€sa fortsĂ€ttningen genast.« Lotta Olsson om Lika i döden
»Roos skriver fint och persongalleriet Ă€r hĂ€rligt. HĂ€r finns en suggestiv och kuslig stĂ€mning.« Inger Wassenius, BTJ
»Den tredje och avslutande delen i serien om Morden vid vĂ€rldens Ă€nde hĂ„ller lika hög litterĂ€r kvalitet som de bĂ„da tidigare.« Nisse Scherman


PDF Ebook Download "I mörka vatten" Online ePub Kindle